FAQ

  • Ik kan niet naar de Gasmeten praktijkdag. Hoe nu verder?

   U kunt een collega in uw plaats sturen indien uw collega aan de gestelde voorwaarden voldoet. Als dit geen oplossing is, dan kunt u uw praktijkdag verschuiven. Voor een verschuiving worden de volgende kosten in rekening gebracht :

   • Tot en met 11 werkdagen voor de opleiding: geen kosten
   • Van 10 tot en met 6 werkdagen voor de opleiding: € 37,50
   • Van 5 tot en met 1 werkdag(en) voor de opleiding: € 55,00
   • Op de dag van de opleiding: 100% kosten
   Als verschuiven geen optie is en u de praktijkdag moet annuleren, worden de volgende kosten in rekening gebracht:
   • Tot en met 11 werkdagen voor de opleiding: geen kosten
   • Van 10 tot en met 6 werkdagen voor de opleiding: 50% kosten
   • Van 5 werkdagen of korter voor de opleiding: 100% kosten
   • Bij niet op tijd komen op de opleiding: 100% kosten

  • Kan ik me aanmelden voor een praktijkdag op korte termijn?

   Wilt u snel uw certificaat? Dat is mogelijk bij Gasmetendirect. Start direct het inschrijfproces op de website door te klikken op de knop Direct inschrijven. Schrijf u in, kies de cursus, kies de maand wanneer u de praktijkdag wilt volgen en u krijgt direct een overzicht wanneer nog plek is en kies de locatie en datum die u het beste uitkomt. Als u binnen 2 weken de praktijkdag wilt volgen, is het belangrijk dat u via i-Deal, Paypal of creditcard betaalt. Uw inschrijving wordt direct verwerkt.

  • Wat zijn de adresgegevens van de praktijkdag locaties?

   Na inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw inschrijving. In deze bevestiging staat het adres van de gekozen examenlocatie. Acht dagen voor uw examen ontvangt u per e-mail een herinnering. In deze herinnering staat nogmaals het adres van de praktijkdag aangegeven. Alle informatie kunt u opslaan in uw Outlook agenda via het Ical bestand wat wij meesturen.

  • Hoe lang duurt een praktijkdag?

   De duur van praktijkdagen kunt u terugvinden in het cursusaanbod van de verschillende trainingen.

  • In welke talen wordt de klassikale trainingen en praktijkdagen gegeven?

   Deze worden gegeven in de Nederlandse taal.

  • Hoe kan ik betalen bij Gasmetendirect?

   Gasmetendirect heeft diverse betalingsmogelijkheden. U kunt digitaal of via een factuur betalen. U kunt met behulp van iDeal, PayPal, creditcard of via een factuur betalen. Wij adviseren u te kiezen voor een iDeal, PayPal of creditcard betaling. Wij kunnen uw inschrijving dan direct toegang geven tot de online cursus. Wilt u toch liever via een factuur betalen? Dat is geen probleem. U ontvangt de factuur binnen een week per e-mail. U kunt dan het openstaande bedrag overboeken naar Gasmetendirect. Het certificaat en pasje sturen wij u toe nadat de betaling is ontvangen.

  • Zijn de vermelde prijzen inclusief of exclusief BTW?

   De prijzen op Gasmetendirect zijn allemaal exclusief BTW.

  • Wat gebeurt er met mijn inschrijving?

   Inschrijven gaat gemakkelijk en snel bij Gasmetendirect. Als u gelijk na uw inschrijving betaalt met iDeal of creditcard of Paypal wordt uw inschrijving automatisch verwerkt. U kunt gelijk starten als u een e-learning (zelfstudie) pakket heeft. U ontvangt twee e-mails van ons: Inloggegevens voor de online theorie cursus. Bevestiging van de Praktijkdag. Vervolgens krijgt u – ongeacht de door u gekozen betaalwijze - de factuur binnen een week via de mail. Heeft u gekozen voor een volledig klassikale training? Dan ontvangt u de bevestiging in uw mail met alle informatie. Bij Gasmetendirect is aan elke stap gedacht zodat u het certificaat zonder zorgen kunt behalen. Deze service nemen wij serieus. Heeft u nog vragen over de inschrijving van uw cursus of een van de praktijkdagen? Neem dan contact op met onze Customer Support.

  • Wat is het verschil tussen een online en klassikale cursus?

   De online cursus geeft u meer flexibiliteit, betere educatie en lagere kosten. Bij een online cursus bepaalt u zelf waar en wanneer u de lesstof wilt volgen. Na uw inschrijving ontvangt u vrijwel direct unieke inloggegevens voor de online cursus. U doorloopt thuis of op de werkplek ons volledige cursuspakket en vervolgens gaat u naar de praktijkdag op locatie. Zo heeft u snel uw certificaat in huis. Met de online cursus haalt u snel, gemakkelijk en vertrouwd het certificaat. Mede door de flexibiliteit van de interactieve leermodules van de online cursus is het aantal geslaagde cursisten enorm hoog. De online opleiding rekent af met overbodige leraren en oude leslokalen. U hoeft niet meer te reizen om de theorie te leren. Al deze voordelen zorgen dat u minder kosten heeft en toch de beste opleiding kan volgen.

  • Hoe lang duurt de online cursus?

   Voor de online cursus staat een gemiddelde studietijd van ca. 6 uur. De verschillende praktijkdagen kunt u terugvinden in de cursusinformatie van uw keuze.

  • Hoe kan ik mij aanmelden voor een cursus?

   U kunt zich aanmelden via de knop Direct inschrijven en volg de stappen in de inschrijfmodule.

  • Waarom zou ik voor een online cursuspakket kiezen?

   Het online cursuspakket gasmeten maakt deel uit van de cursus Gasmeten met 1 praktijkdag en examen. U bepaalt zelf wanneer u de theorie leert en waar. Dit kan ook heel goed thuis gebeuren zolang u maar een internetverbinding tot uw beschikking heeft. Verder bepaalt u zelf het leertempo. Al met al bespaart u met een online training kosten en tijd waardoor u maar 1 dag op locatie van Dräger Nederland cursus volgt in plaats van twee: dit geldt voor de cursussen Gasmeten Ex-Ox-Tox met een Dräger examen en voor Gasmeten basis Ex-OX-Tox met een SOG examen.

  • Wat zijn de kosten?

   De kosten van verschillende trainingen kunt u terugvinden op onze prijspagina.

  • In welke talen is de online cursus beschikbaar?

   De opleidingen van Gasmetendirect zijn beschikbaar in het Nederlands.